Leverantörer

Våra leverantörer

Hos Hansen-Icoma AB distribuerar vi produkter av högsta kvalitet, där vårt unika samarbete med leverantörerna garanterar bästa pris från de största tillverkarna på marknaden. Klicka på loggan för att komma till respektive hemsida.

Våra leverantörer är:

Gema

Schweiziska Gema är marknadsledande tillverkare av utrustning och system för pulverlackering. Ett komplett sortiment med manuella handutrustningar, pistoler, styrenheter, traverser, pulverkök och plastboxar för snabba kulörbyten med den senaste tekniken. Vi representerar Gema i Danmark och Sverige.

List-Magnetik

List-Magnetik är en global utvecklare och tillverkare av skikttjocklek Meter. Deras produkter tillverkas i egna produktionsanläggningar, med hög precision.

“Made in Germany” återspeglar dess höga kvalitetskrav.

STS Brandschutzsysteme GmbH

STS Brandschutzsysteme GmbH grundades av Reinhard Deseife 1988.

STS-projekt och tjänster av brandskyddssystem i det industriella sortimentet av applikationer.

Vi har försäljnings och servicepartners i hela Europa.

Nordbo Robotics

Det danska företaget Nordbo Robotics utvecklar mjukvara för robotar. Lösningarna tar mänskliga färdigheter – och anpassar dem till robotautomatisering av ytbehandling och ytkvalitetskontroll.

Robotteknik

Vi samarbetar med flera olika leverantörer av robotteknik och testar nya innovativa åtgärder löpande.

Om du vill ha enhetlighet i målningsjobbet, och/eller hjälp med de svåra och tröttsamma uppgifterna, är samarbetsrobotar ofta svaret.

Vill ni ha rådgivning när det gäller pulveranläggning?
Kontakta oss - så pratar vi om hur vi kan hjälpa er med den bästa lösningen
Scroll to Top